Privé excursies

Voor wie Nederland écht wilt leren kennen

Het draait allemaal om de beleving

Wij kennen niet alleen Amsterdam als de besten. Onze chauffeurs zijn uitstekende gidsen die u heel Nederland en België anders kunnen laten beleven. Onze gediplomeerde chauffeurs bieden u een rondleiding op maat aan. Zo spreken al onze chauffeurs meerdere talen en wordt er altijd gekeken naar wat bij u past. Omdat onze chauffeurs Nederland het beste kennen komt u meer te weten over ons mooie land. Wij bieden verschillende pakketten aan die wij bij uw groep laten passen. Het is daarom ook mogelijk om pakketten te combineren. Zit uw bestemming er niet tussen? Niet getreurd, bij ons kunt u ook excursies op maat aanvragen, precies zoals u dat zou willen. Voor meer informatie is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij samen kijken wat het beste bij u past.

Categorieën excursies

Nederlandse hotspots

Nederlandse hotspots

Wij kennen de meest bezochte en formidabele plekken in Nederland. Wij zetten ons daarom ook in om u Nederland op een nieuwe wijze te laten beleven.

pretparken

Pretparken

Bent u toe aan een familiedag, of u wilt u tijd doorbrengen met een groep vrienden? Kijk dan eens naar ons aanbod pretpark trips. Wij bieden trips aan naar de leukste pretparken in de omgeving.

shopping tours

Shopping tours

Is de kledingkast van u toe aan vernieuwing, of voelt u gewoon een drang om te shoppen? Boek dan een van onze shopping tours. Wij bieden trips aan naar de beste outlet centra van de omgeving.

Eiffeltoren

Europese steden tours

Wilt u meer van Europa ontdekken? Dat kan met een van onze steden tours. Wij bieden trips aan naar de leukste steden van heel Europa.

Maak nu uw afspraak