Over ons

Taxi Amsterdam Service

Wij weten wat u écht wilt

Met ons bent u nooit te laat

Wij begrijpen als geen ander dat u niet wilt wachten op uw taxi. Daarom bieden wij de zogenoemde 10 minutes service. Dit houdt in dat de chauffeur altijd 10 minuten voor de opgegeven vertrektijd aanwezig bij u is, klaar voor vertrek. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken, en komt u netjes op tijd aan.

nooit te laat
meterprijs

Nooit meer te veel betalen

Taxi Amsterdam Service  chauffeurs zijn verplicht onze tarieven te hanteren. Op deze manier kunnen wij garanderen dat u nooit te veel zult betalen. Wij hanteren namelijk de scherpste prijzen van de markt, zodat u met een gerust hart een taxi kunt bestellen. Ook zult u nooit voor een verassing komen te staan dankzij onze duidelijke tariefstructuur.

Wij staan 24/7 voor u klaar

Dankzij ons grote netwerk aan betrouwbare chauffeurs, hebben wij altijd iemand op de weg die voor u klaarstaat. Zo kunt u op ieder tijdstip een taxi bestellen, zelfs midden in de nacht na het stappen. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de prijs, wij werken namelijk niet met toeslagtarieven. Midden in de nacht zijn wij dus nog steeds de allergoedkoopste!

amsterdam night

Chauffeurs & auto's

Taxi Amsterdam Service werkt alleen met gediplomeerde chauffeurs. Al onze chauffeurs voldoen dus aan strenge eisen en zijn echte professionals in hun vak. Hier worden zij tevens voortdurend op gecontroleerd, zodat wij u een comfortabele rit kunnen bezorgen.

Ook werken wij enkel met premium auto’s die u niets dan comfort kunnen bieden. U zult dus altijd uitgerust aankomen op bestemming, klaar om er de rest van de dag tegen aan te gaan!

De auto's waarmee wij o.a. werken

E klasse

Mercedes-Benz E-klasse

De E-klasse biedt comfort zoals geen ander merk dat kan. Wij werken enkel met de nieuwste modellen zodat het u aan niets zal ontbreken. De auto biedt ruimte voor maximaal 4 personen, en heeft voldoende beenruimte voor een aangename reis.

tesla

Tesla Model S

De Model S wordt ook wel de elektrische variant van ultieme luxe genoemd. Dankzij de stille aandrijflijn en fijne wegligging, zult u een aangename rit begaan. Ook de Model S biedt ruimte voor maximaal 4 personen.

Vito

Mercedes-Benz Vito

De Vito is het perfecte voertuig voor de grotere groepen. Dankzij zijn formaat biedt de vito ruimte voor tot wel 8 personen. Ook kan er extra bagage worden meegenomen. Dit allemaal terwijl u kunt genieten van de luxe van Mercedes.

Maak nu uw afspraak